Arhivă

Urmează-L pe Isus!

După ce ne recunoaştem nevoia, ne pocăim, ne mărturisim păcatele şi cerem prin credinţă neprihănirea Domnului Hristos, devenim ucenicii Săi.

Read MoreLong right arrow

SOŢIA FERMIERULUI

„Căci Eu îl cunosc şi ştiu că are să poruncească fiilor lui şi casei lui după el să ţină Calea Domnului, făcând ce este drept şi bine, pentru ca astfel Domnul să împlinească faţă de Avraam ce i-a făgăduit.” (Geneza 18:19)

Read MoreLong right arrow

Îmbracă haina de nuntă!

În Predica de pe Munte, Domnul Isus a spus: „Dacă neprihănirea voastră nu va întrece neprihănirea cărturarilor şi a fariseilor, cu nici un chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor” (Matei 5:20).

Read MoreLong right arrow

CUM SĂ REPARI O INIMĂ FRÂNTĂ?

„Ai milă de mine, Dumnezeule, în bunătatea Ta! După îndurarea Ta cea mare, şterge fărădelegile mele! Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea şi curăţă-mă de păcatul meu!” (Psalmii 51:1,2)

Read MoreLong right arrow

FUGI DE ISPITĂ!

„Egipteanul a lăsat pe mâinile lui Iosif tot ce avea şi n-avea altă grijă decât să mănânce şi să bea. Dar Iosif era frumos la statură şi plăcut la chip.

Read MoreLong right arrow

CE ARE EL NEVOIE; CE ARE EA NEVOIE – 2

„… nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.” (1 Corinteni 13:5-8)

Read MoreLong right arrow

CE ARE EL NEVOIE; CE ARE EA NEVOIE – 1

„Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău.” (1 Corinteni 13:4,5)

Read MoreLong right arrow

CĂLCÂIUL LUI AHILE ÎNTR-O FAMILIE OBIŞNUITĂ

„Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.

Read MoreLong right arrow

Cum suntem mântuiţi?

Pentru studiul din această săptămână, citeşte: Luca 5:27-32; 13:1-5; Matei 22:2-14; Zaharia 3:1-5; Ioan 8:30,31; Luca 14:25-27. Sabat după-amiază Textul de memorat: „Şi, după cum a înălţat Moise şarpele în pustie, tot aşa trebuie să fie înălţat şi Fiul omului pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Ioan…

Read MoreLong right arrow

VREMURILE BUNE DE ODINIOARĂ

„În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite, ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ.” (Evrei 11:13)

Read MoreLong right arrow