Vizita demnitarilor din România

Știri Wednesday, 27 March 2024

Biserica din or. Hîncești a avut privilegiul de a găzdui în Sabatul din 23.03.2024 oaspeți înalți de la Guvernul României. Vizita s-a produs ca urmare a invitației directoarei școlii Excelsis Hîncești, d-ra Ina Garabadjiu.

Conform bunelor practici, oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare. D-nul Adrian Dupu, Secretar de Stat din cadrul Departamentului Relații Publice cu Republica Moldova ne-a onorat cu prezența sa fiind însoțit de d-na Daniela Ioana Nicula, șef de serviciu.

La eveniment au mai fost prezenți Ilie Leahu, președintele Uniunii de Biserici din Republica Moldova, d-ul Alexandru Botnari, primarul orașului Hîncești și de asemenea președintele și vicepreședintele raionului pe probleme sociale în persoana d-lui Iurie Levinschi și d-nei Aliona Grigoraș.

D-ul Adrian Dupu a rămas profund impresionat de programul copiilor și a tineretului. A rostit cuvinte de apreciere în favoarea educației creștine care pune baze solide unei societăți sănătoase. După serviciul divin a urmat vizita în școala «Excelsis» care se află chiar în curtea bisericii.

Urmează relații de colaborare prin care administrația școlii solicită sprijin financiar pentru crearea unei biblioteci.

Astfel, conceptul unei școli adventiste și avantajul educației bazate pe Cuvântul lui Dumnezeu este răspândit printre oamenii cu influiență.

Conducătorul Departamentului Comunicare a BisericiiAZȘ din or. Hîncești, Svetlana Bordeianu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.