Întâlnire de familie cu genericul «Unitatea în familie» în or. Vulcănești

Știri Tuesday, 26 March 2024

Pe 24 martie 2024, în biserica AZȘ din orașul Vulcănești, a avut loc o minunată întâlnire a familiilor în cadrul căreia a fost abordat subiectul „Unitatea în familie”. Familia Garasciuc și-a împărtășit gândurile despre cum să promoveze armonia și iubirea în relațiile dintre bărbați și femei bazate pe Sfintele Scripturi.

În cadrul întâlnirii au fost discutate subiecte legate atât de partea masculină, cât și de cea feminină a relațiilor de familie. S-a discutat, de asemenea, și despre ce trebuie să facem pentru ca fiecare membru al familiei să se simtă iubit și fericit.

O atenție deosebită a fost acordată importanței respectării soțului în familie. Au fost discutate modalități practice de a manifesta respect și recunoștință față de rolurilor bărbaților în viața de familie. Pe lângă discuții, în cadrul întâlnirii au fost organizate o varietate de evenimente de divertisment, inclusiv competiții și chestionare interesante.

Unul dintre momentele foarte apreciate ale evenimentului a fost competiția pentru cele mai gustoase bucate romantice pregătite de bărbați pentru soțiile lor. Acest gest nu numai că a exprimat grijă și atenție, dar și a întărit legătura dintre soți.

Întâlnirea familiilor a lăsat o amprentă durabilă în inimile tuturor participanților, amintindu-le de importanța respectului, înțelegerii și iubirii în relațiile de familie bazate pe principiile prezentate în Biblie.

Сonducătorul Departamentului Comunicare al bisericii AZȘ din or. Vulcănești, Coceaș Nadejda

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.