Botezul florilor în s. Logănești

Știri Monday, 25 March 2024

   Un val de bucurie și emoție a inundat Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din s. Logănești, într-o zi de sărbătoare cu totul specială. Era 23 martie 2024.

Într-o sală arhiplină, unde unii dintre participanți au fost nevoiți să urmărească ceremonia în picioare, zece tineri, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, asemenea unor flori în plină înflorire, au făcut pasul cel mai important din viață și au primit botezul.

     Cu toate acestea, în centrul atenției și emoției a fost Dumnezeu, căruia I-au fost dedicate toate momentele acestei ceremonii sacre. Atmosfera a fost însuflețită de piese corale, imnuri și poezii, pregătite cu dragoste și dăruire de membrii bisericii, dar și de tinerii candidați. Atmosfera de laudă a fost completată și de prezența unor oaspeți speciali, tinerii interpreți ai Bandului OneWay, care au adus un plus de armonie și bucurie în cadrul ceremoniei.

     De asemenea, comunitatea s-a bucurat de prezența pastorilor Ilie Leahu și Dumitru Juravliov, precum și a oaspeților veniți din Hîncești, Chișinău, Bozieni, Drăgușeni, Ciuciuleni, Nisporeni și alte localități, pentru a împărtăși cu ei această mare bucurie.

        A fost o zi de sărbătoare pe Pământ, dar s-au gândit cu emoție la bucuria și mai mare a îngerilor cerești. Laudat fie Domnul pentru decizia frumoasă pe care au luat-o acești zece tineri de a-și consacra viața lui Dumnezeu. A fost o zi în care toți au simțit  că sunt parte dintr-o mare și frumoasă familie, unită în credință și dragoste.

Conducătorul Departamentului Comunicare a bisericii din s. Logănești, Iulian Negru

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.