Conferința biblică pentru tineri în or. Edineț

Știri Thursday, 21 March 2024

Următoarea Conferință biblică pentru tineri dedicată Evangheliei după Ioan a avut loc în incinta bisericii AZȘ din or. Edineț. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 martie 2024.

După ce tinerii și pastorii din zonă au condus serviciul divin plin de cântări motivaționale și frumoase, a început conferința biblică. Un invitat special la acest eveniment a fost liderul de tineret de la UBM (Uniunea de Biserici din Moldova), pastoral – Robert Leahu, care i-a îndemnat pe tineri prin mesajul său spiritual să nu renunțe niciodată, pentru că Dumnezeu are cel mai bun plan și El ne conduce.

În cadrul conferinței, tinerii și-au testat cunoștințele despre Biblie participând la jocuri interactive: Recunoaște spusele lui Isus,  Bible Quiz în Telegram și concursul „Spune tuturor”.

Comunitatea din or. Edineț a organizat o primire minunată pentru tineri – cu o masă festivă așezată cu delicii foarte gustoase. După ce s-au împrospătat și au avut multe conversații, tinerii au ieșit apoi în oraș unde au împărtășit Evanghelia pe străzile din or. Edineț tuturor oamenilor și le-au făcut cunoștință cu radioul Vocea Speranței și cu ziarele și cărțile creștine.

Îi suntem foarte recunoscători lui Dumnezeu pentru un eveniment atât de emoționant!

Pastorul bisericii AZȘ din or. Briceni, Maringos Vitalie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.