Școala biblică de vacanță în or. Tiraspol

Știri Sunday, 26 June 2022

În perioada de 19-23 iunie în incinta bisericii AZȘ din or.Tiraspol, a avut loc școala biblică de vacanță pentru copii care a fost organizată de  două comunități ale orașului Tiraspol cu genericul „Cele Zece Porunci”.

Programul a fost vizitat de mai mult de patruzeci de persoane în toate cele cinci zile. În fiecare zi, participanții la școala de vacanță au învățat ceva nou pentru ei înșiși, au jucat în jocuri, au primit cadouri și delicii și au făcut  meșteșuguri.

Deoarece tema școlii de vacanță a fost „Cele Zece Porunci”, copiii au învățat despre poruncile lui Dumnezeu. Zilnic copiii puteau învăța două porunci într-o zi, sub forma unei povești, sau a unei scenete.

Apoi, copiii  puteau face poze cu păpuși vii, să se joace cu ei și să sară pe  trambulină. Desigur, înțelegerea faptului că școala ar trebui să se încheie i-a supărat pe copii, dar organizatorii au promis că vor organiza din nou o altă școală de vacanță iarna, la care copiii au fost invitați.

La sfârșit copiii au primit cadouri care includeau: un balon frumos, o Biblie pentru copii, o carte cu cele Zece Porunci și o invitație la cluburile: Exploratori și Aventurieri.

Copiii au spus că au învățat cu adevărat multe lucruri interesante și au petrecut aceste cinci zile util și interesant. Părinții lor și-au exprimat recunoștință față de Dumnezeu și speranța pentru o nouă școală de vacanță, unde copiii lor, din nou, vor participa.

Pastorul bisericii AZȘ or. Tiraspol, Popescul Oleg

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.