La Hîncești încă 5 suflete au fost scrise în Cartea Vieții

Știri Thursday, 7 June 2018

Așa cum a poruncit Domnul nostru Isus Hristos tuturor ucenicilor săi prin textul din Matei 28:19-20 ”Duceți-vă şi faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Şi învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului”, ecoul acestei lucrări nobile a fost simțit din nou la Hîncești.

Ziua de 02 iunie 2018 a fost o zi de neuitat pentru mulți membri din Biserica Creștină Adventistă de Ziua a Șaptea din municipiul Hîncești. A fost deosebită prin faptul că mai întâi a fost o frumoasă sărbătoarea a zilei de Sabat, iar în al doilea rând, a fost marcată ziua prin sărbătoarea botezului – încheierea legământului cu Dumnezeu prin apa botezului de către cinci persoane minunate.

Astfel, în această zi specială, cinci suflete scumpe pentru Dumnezeu și pentru biserica din Hîncești au avut curajul de a declara public că vor să facă parte din poporul lui Dumnezeu, să-L urmeze pe Domnul nostru Isus Hristos și să fie printre cei mântuiți, care-L vor întâlni pe Isus la a doua Sa venire.

Sărbătoarea nașterii din nou a fost împodobită cu cântări de cor, cântări de grup, poezii frumoase și nu în ultimul rând, cu o predică ținută de oaspetele nostru drag, evanghelistul Dorel Galan din România, care a vorbit din Cuvântul Domnului, încurajându-i pe toți cei prezenți și subliniind importanța botezului prin trei aspecte: botezul este o prioritate, botezul este o poruncă de la Domnul și botezul este o priveliște minunată pentru cer și pentru biserica de pe pământ. 

De asemenea, pastorul Grigore Pirojoc, prezent la acest botez, i-a felicitat pe acei tineri credincioși născuți din nou și i-a asigurat că le stă în față multe greutăți, vor fi ispitiți de cel rău în calea lor spre cer, însă să fie siguri că pe această cale importantă ei nu vor fi niciodată singuri, ci mereu vor fi însoțiți de Dumnezeu și îngerii Săi protectori.

Serviciul botezului a fost oficiat de către pastorul bisericii din Hîncești, fratele Nicolae Gudumac și de către pastorul comunei Cărpineni, fratele Mămăligă Ion.

Rudele și prietenii celor ce au încheiat legământ prin apa botezului au fost încântate de această atmosferă de bucurie, pace și binecuvântare. A fost simțită prezența lui Dumnezeu la această sărbătoare.

Vrem să transmitem cele mai sincere și călduroase felicitări tuturor celor care au hotărât în dreptul lor să fie cu trup și suflet de partea lui Dumnezeu și să se înroleze în munca zilnică de salvare de suflete pentru cer. Domnul să reverse multe binecuvântări peste ei și El să-i poarte biruitori pe brațele Sale la acest sfârșit de veac.

”Ferice de cel a cărui nelegiuire este iertată, de cel al cărui păcat este acoperit!” (Psalmii 32:1).

Departamentul Informații, BAZȘ Hîncești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.