Program de primăvară

Știri Tuesday, 23 April 2024

Pe data de 13 aprilie 2024, în comunitatea Grigorăuca s-a desfășurat un program de primăvară numit „Călătoria în timp” la care au participat reprezentanții departamentelor Familie, Femei și Copii.

Programul a fost organizat în așa fel, încât toți membrii comunității, precum și oaspeții invitați, nu doar că s-au putut bucura de informațiile utile, interesante și relevante, ci și de mese cu delicii delicioase.

La program au participat șase cupluri căsătorite pentru care au fost pregătite concursuri și întrebări interesante. Participanții la program au fost surorile noastre și invitații programului.

Dar cum să nu fie implicați și copiii noștri? Copiii sunt fericirea, grija și bucuria noastră! Participarea lor a jucat un rol important. Au găsit răspunsuri la ghicitori creștine, au recitat poezii (dedicate mamei, tatălui, bunicilor) și L-au lăudat pe Dumnezeu prin cântări.

 

La sfârșitul programului, pastorul bisericii – Stanislav Pușcaș – și soția sa au vorbit despre cum putem avea relații strânse în familie. Între timp, copiii au oferit celor prezenți mere cu făgăduințe biblice.

La sfârșitul programului, ne-am rugat și am cântat împreună imnul „Binecuvântat e acel cămin”. Și Domnul nostru să fie întotdeauna însoțitorul nostru credincios în călătoria noastră!

Conducătorul Departamentului Copii al bisericii AZȘ din or. Telenești, Vîsoțcaia Ecaterina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.