Casele Speranței și Vindecării

Știri Monday, 22 April 2024

În perioada de 18-21 aprilie 2023, conducătoarea Departamentului Femei din cadrul UBM, Maria Leahu, a organizat o tabără pentru femei care s-a numit „Casele Speranței și Vindecării”, la care au fost invitați liderii Departamentului Slujirii Femeii și nu numai. La întâlnire au participat aproximativ 60 de femei.

Deschiderea ceremonială a taberei a început cu un imn de laudă și un cuvânt de salut din partea Mariei Leahu.

Programul taberei a fost foarte intens. Fiecare dimineață începea cu un serviciu de rugăciune. Apoi au urmat înviorarea de dimineață, micul dejun și, bineînțeles, închinare comună unde au fost multe cântări, poezii, experimente și reflecții spirituale. De asemenea, a fost prezentată o scenetă despre Maria și Marta.

Au urmat seminare conduse de psihologul Diwo Veronica care s-au dovedit a fi foarte oportune și relevante. Pe lângă seminare, au fost organizate cursuri de masterclass, precum: realizarea unui scrub de corp, spray aromatic de noapte și prepararea mâncărurilor delicioase și sănătoase. În plus, participanții au fost invitați să participe la diverse activități și jocuri interactive. În fiecare zi, toți participanții au cântat imnul taberei „Atinge inima”.

Sâmbătă seara, pastorii Leahu Ilie și Garasciuc Vasile au răspuns la întrebările adresate de femeile prezente la întâlnire.

Programul a culminat cu un serviciu special de consacrare în care fiecare femeie s-a consacrat din nou pentru a sluji lui Dumnezeu, bisericii și comunității.

Mulțumim Domnului pentru astfel de întâlniri minunate în care surorile pot învăța o mulțime de lucruri noi și se pot cunoaște mai bine!

Conducătorul Departamentului Comunicare din cadrul UBM, Leahu Natalia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.