Clubul de sănătate din or. Tiraspol

Știri Tuesday, 16 April 2024

Pe 14 aprilie 2024, în incinta casei de rugăciune a Bisericii AZȘ „Emmanuel” din Tiraspol, clubul de sănătate și-a reluat activitățile, în cadrul proiectului „Națiune sănătoasă – Națiune spirituală”.

Departamentul Sănătate a organizat o deschidere frumoasă și utilă în noul sezon. Toate persoanele care au dorit să vină au fost invitate la această întâlnire.

 În total, au fost prezente 25 de persoane, dintre care 9 prieteni și cunoscuți ai membrilor comunității locale.

Programul a constat din mai multe părți. Una dintre ele a fost dedicată cunoașterii tuturor și partea teoretică la care s-a vorbit despre importanța unui stil de viață sănătos pentru o persoană.

În a doua parte a întâlnirii, toți invitații programului au fost invitați să guste o băutură sănătoasă și dulciuri delicioase fără zahăr, pe bază de produse vegetale. Oaspeții trebuiau să ghicească din ce sunt pregătite dulciurile, iar câștigătorii au avut posibilitate de a alege o carte minunată despre vitamine.

A treia parte a programului a fost dedicată unui subiect de actualitate în acest moment, subiectul postului. Pastorul comunității locale, Oleg Popescul, a vorbit despre ce este postul în înțelegerea biblică și cât de important este în viața unei persoane, nu numai din punct de vedere al sănătății fizice, ci, desigur, și spirituale.

Toată lumea a fost invitată să se familiarizeze cu literatura de sănătate, precum și cu ziarul caritabil publicat în Transnistria, „Cheile tale pentru sănătate”. Unii erau foarte interesați de cărțile despre sănătate și rețetele pentru o alimentație sănătoasă.

Întâlnirea s-a încheiat cu rugăciune și într-un mod pozitiv, toți au fost mulțumiți și au fost de acord că se vor reîntâlni în curând, la următorul program care va include un curs de gătit.

Departamentul Comunicare al bisericii AZȘ din or. Tiraspol « Emmanuel»

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.