Program de evanghelizare în or. Telenesti

Știri Monday, 8 April 2024

În perioada de 23-30 martie 2024, în biserica AZȘ din or. Telenești a avut loc un program de evanghelizare cu genericul „Chemarea lui Dumnezeu”. Vorbitorul programului a fost pastorul Sergiu Tarlev.

Întâlnirea se începea cu intonarea imnului din program „Îl văd pe Dumnezeu în fiecare zi”. În fiecare seară, înainte de program  la ora 17:00, membrii bisericii veneau să se roage pentru revărsarea Duhului Sfânt. Programul se începea la ora 18:00.

Vizitatori au fost membrii bisericii, precum și 6-10 invitați. De asemenea, copiii au avut ocazia să asculte istorii biblice interesante și primeau surprize la final. Astfel, în fiecare seară, copiii și adulții au aflat despre chemarea lui Dumnezeu către om. Domnul a fost lăudat prin cântări și poezii !

La sfârșitul programului, cei care veneau în mod regulat la întâlniri au primit în dar o „Biblie” și cartea „Victoria iubirii lui Dumnezeu”, apoi pastorul Sergiu a făcut un apel, și 12 persoane au răspuns la acest apel, slăvit să fie Domnul pentru aceasta.

Programul s-a încheiat  cu o masă festivă!

Conducătorul Departamentului familie or. Telenești, Pușcaș Zinaida

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.