Nu vă temeți să cereți mai mult

Știri Tuesday, 19 March 2024

În mod tradițional, în fiecare duminică, avem întâlniri cu exploratorii. Și data de 17 martie 2024 n-a fost o abatere, dar a fost totuși o zi specială! În cluburile Exploratori „Ioan Botezătorul” și Aventurieri „Razele” din Tiraspol a avut loc un eveniment îmbucurător la începutul anului 2024. Cluburile noastre s-au mărit. Clubul „Exploratori” are acum un nou membru care a fost învestit în club primind ca simbol cravata galbenă. Înainte de momentul consacrării, exploratorul ce urma să fie învestit a rostit legea și angajamentul exploratorilor. De asemenea, și în clubul „Aventurieri” a fost învestit un băiat. După consacrare, pastorul comunității locale, Oleg Popescul, s-a rugat pentru ambii copii. Este un fapt minunat ca acești copii să fie parte a acestor cluburi și este îmbucurător și faptul că ei au ajuns să frecventeze ocupațiile explo ca urmare a școlii de vacanță de vară din 2023.

Clubul a pregătit un serviciu special în care L-au glorificat pe Dumnezeu și au desfășurat diverse concursuri cu părinții lor. Scrisorile scrise de părinți pentru copiii lor au fost foarte emoționante – scrisori în care părinții le-au adresta cuvinte bune propriilor copii.

Și, după cum se obișnuiește, desigur că a avut loc și o masă festivă. Echipa de instructori a pregătit un tort mare. Pe masă erau și fructe și alte dulciuri. Au fost multe jocuri și socializare. Dar cel mai important pentru membrii cluburilor e că au cravate galbene și bordo. Mulți oameni s-au inspirat din această dăruire și din activitatea cluburilor noastre și există încă tineri care se vor alătura în curând nouă și îi vom accepta cu plăcere considerându-i membrii cu drepturi depline ai cluburilor.

Conducătorul Clubului Exploratori „Ioan Botezătorul” al bisericii AZȘ din or. Tiraspol

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.