Program misionar în or. Basarabeasca

Știri Thursday, 14 March 2024

În perioada de 6, 7 și 9 martie au avut loc o serie de întâlniri sociale și misionare în orașul Basarabeasca, Moldova.

Membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, împreună cu exploratorii și pastorul local, au vizitat școlile și grădinițele locale și i-au felicitat cu ocazia  sărbătorii de primăvară. Dumnezeu a fost glorificat prin cântări creștine, poezii frumoase și melodii instrumentale; iar pastorul local a predicat despre faptul că Dumnezeu este Creatorul a tot ceea ce este frumos, inclusiv a femeilor, și despre faptul că Dumnezeu vrea să dea viață veșnică tuturor celor care trăiesc pe acest pământ.

Toate aceste cuvinte și cântece au atins inimile ascultătorilor, iar Dumnezeu a lucrat la inimile oamenilor pentru ca ei să accepte mesajul Evangheliei.

Au fost multe mulțumiri din partea directorilor școlilor și grădinițelor; profesorii și educatorii și-au exprimat sentimentele pozitive cu o deosebită emoție invitând membrii bisericii și copiii să vină mai des în instituțiile de învățământ.

La final, fiecare oaspete a primit câte o pungă cu fructe, câte un ziar «Сomoara ascunsă»  și o сâte o carte misionară.

Ne exprimăm profunda recunoştinţă voluntarilor şi sponsorului principal al acestui proiect: „Căldură şi pâine din mâinile lui Isus”.

Slavă Domnului pentru binecuvântările Lui!

Pastorul bisericii AZȘ din or. Basarabeasca, Sajin Valeriu

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.