Sărbătoarea Botezului în satul Oclanda

Știri Wednesday, 13 March 2024

Atmosfera pașnică din mediul rural din s. Oclanda de sâmbăta trecută, 9 martie 2024, a fost marcată de un eveniment semnificativ care a reunit mulți credincioși din colțurile îndepărtate și apropiate ale districtului Soroca.

Întâlnirea frumoasă și ceremonia botezului au încălzit inimile tuturor celor prezenți prin predica conducătorului Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Moldova, Ilie Leahu. Botezul, ca simbol al legământului cu Domnul, a fost deosebit de interesant pentru doi convertiți – Vadim și Ana.

Bucuria și plinătatea credinței lor au încălzit inimile tuturor celor prezenți, amintindu-le de importanța căii spirituale și a convertirii în Hristos. După botez, Vadim i-a îndemnat pe toți cei prezenți să nu amâne, ci să se predea în mâinile Domnului, povestindu-le tuturor calea sa de convertire. După un apel special făcut de fratele Ilie Leahu pentru toți cei prezenți, patru persoane au răspuns apelului de a face aceiași pași în viitorul apropiat – de a-și preda viața în mâinile lui Isus.

Botezul din s. Oclanda nu numai că a devenit un eveniment memorabil pentru participanți, dar a devenit și un simbol al unității.

Conducătorul Departamentului Comunicare al bisericii AZȘ din or. Soroca, Ahmedov Eleazar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.