Un dar din inimă

Știri Wednesday, 13 March 2024

Pe data de 10 martie 2024, Cluburile Exploratori «Ioan Botezătorul» și Aventurieri «Razele» din or. Tiraspol au organizat o acțiune socială în cadrul proiectului «Națiunea sănătoasă-națiune spirituală»  la care membrii clubului au oferit flori trecătorilor din oraș. În afară de flori, tinerii slujitori ai orașului au dăruit și câte o felicitare și aproximativ 40 de persoane au primit cadouri de acest gen.

Este dmn de remarcat faptul că aceste flori au fost făcute de copii la ocupațiile anterioare cu propriile mâini din materiale pregătite în prealabil și, după ce au așteptat timpul favorabil, au ieșit în oraș pentru a-i mulțumi pe locuitorii săi.

O surpriză pentru copii în această zi a fost o excursie la atelierul de caramelă organizat de conducerea clubului. Procesul fascinant de a crea acadele delicioase i-a surprins pe copii.

Au aflat din ce sunt făcuți coloranții pentru bomboane, la ce temperatură se gătește caramela, iar bonusul a fost că toată lumea a avut ocazia să guste caramela caldă și, de asemenea, a fost organizată o competiție în atelierul de caramelă pentru copii unde , după ce o gustau, trebuiau să ghicească compoziția acesteia, iar acei copii care au răspuns corect, am avut ocazia să primească un premiu.

Vremea frumoasă din această duminică a devenit un stimulent pentru toți membrii clubului să meargă în parc și să joace volei și badminton.

Nimeni nu a vrut să părăsească întâlnirea din această duminică, toată lumea a fost mulțumită de o astfel de activitate, de oportunitatea de a servi oamenii, de a învăța o mulțime de lucruri interesante și de a se juca în aer liber.

Directorul Clubului «Ioan Botezătorul» al bisericii AZȘ din or. Tiraspol, Popescul Irina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.