Programul Național de evanghelizare „Speranță într-o lume tulbure"

Știri Tuesday, 12 March 2024

În perioada de 24 februarie – 2 martie, în comunitatea din or. Chișinău „Efes” a avut loc un program de evanghelizare întitulat „Speranță într-o lume tulbure”. Vorbitorul programului a fost pastorul Oleg Voroniuc, doctor în teologie.

În decurs de o săptămână, au fost prezentate 8 subiecte:

  1. Unde este Dumnezeul nostru?
  2. Cândva totul a început prin vis.
  3. De ce sunt aici și ce ar trebui să fac cu asta?
  4. Îl caut pe Dumnezeu – îl văd pe om.
  5. Creștinismul într-un singur capitol.
  6. Cel mai mare vrăjmaș al creștinului
  7. Ce ar fi să-l întreb pe Dumnezeu?
  8. Dumnezeu are nevoie de tine.

 În fiecare seară, sala era plină de oaspeți și membri ai Bisericii care așteptau cu nerăbdare un nou subiect. Domnul a fost glorificat prin cântări intonate de coruri și melodii instrumentale care au fost prezentate de interpreți din toată țara.

Este demn de remarcat faptul că programul a putut fi ascultat nu doar de toți cei care au venit la casa de rugăciune în această perioadă, dar și pe Internet, deoarece a fost transmis live pe Youtube și Facebook.

Datorită difuzării pe Internet, mesajul rostit de pe scenă a putut fi vizualizat și audiat nu numai de oamenii care locuiesc în Moldova, ci și dincolo de granițele acesteia.

 În fiecare zi, înainte de program, cererile de rugăciune erau colectate de la public și de pe chat de pe platformele de Internet unde a avut loc transmisiunea live, pentru care, după serviciu, se rugau direct de pe scenă.

Punctul culminant al programului a fost botezul care a avut loc sâmbătă, 2 martie, la serviciul de dimineață. În dimineața respectivă, 7 persoane l-au acceptat pe Isus ca Mântuitor personal, fiind botezați prin scufundare completă în apă.

Mulțumiri fie aduse Domnului, vorbitorului și întregii echipe pentru programul minunat și subiectele relevante care ne ajută să fim mai aproape de Dumnezeu.

Conducătorul Departamentului Comunicare din cadrul UBM, Leahu Natalia.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.