ȘCOALA DE EVANGHELIZARE ÎN UNIUNEA BISERICILOR DIN MOLDOVA

Știri Tuesday, 5 March 2024

În perioada de 25-29 februarie 2024, în sediul UBM (Uniunii de Biserici din Moldova) din or. Chișinău, la inițiativa DEA, peste 30 de pastori din UBM au fost instruiți în cadrul „Școlii de evanghelizare”. Evghenii Zaitsev, Directorul Institutului de studii biblice/Director Institutului de traducere biblică din cadrul DEA, a prezentat reflecții spirituale zilnice pe subiectele sanctuarului ceresc, mesajul celor trei solii îngerești și identitatea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Trezorierul Oleg  Voroniuc din cadrul DEA, conducătorul Departamentului  Tineret Adventist/Directorul Departamentului Educație din cadrul DEA, Roman Chisacov, și conducătorii din cadrul UBM au prezentat toate etapele slujirii evanghelice în „creștere”. Pastorii care au participat la instruire au avut posibilitate să primească nu doar cunoștințe teoretice, ci și să participe la componenta practică a acestei școli: prezentarea planurilor Misionare ale comunităților; participarea la cursuri de masterclass; și participarea la proiectul de tineret „Lasa ce-i rău, ia ce-i bun” care s-a petrecut în parcul Valea Morilor.

În fiecare seară, participanții la instruire au avut ocazia să participe la organizarea și desfășurarea programului de evanghelizare „Speranță într-o lume tulbure” – prezentată de Oleg  Voroniuc.

La sfârșitul instruirii, președintele UBM, Ilie Leahu, a făcut apel către toți participanții în numele Domnului: să crească în slujire și să îndeplinească misiunea de a salva oamenii, să-și stabilească obiective mari pentru ei înșiși și pentru biserică!

Punctul culminant al școlii de evanghelizare a fost consacrarea tuturor participanților pentru evanghelismul practic!

Secretaraul Executiv din cadrul UBM, Bulgac Ruslan

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.