Familia fericită

Știri Monday, 4 March 2024

Pe data de 02 martie 2024, în comunitatea „Emmanuel” din or. Tiraspol a avut loc o seară organizată de Departamentul de familie al comunității locale. Toți membrii Bisericii au fost invitați, precum și oaspeți și prieteni.  57 de persoane au participat la program, dintre care 6 au fost invitați și prieteni.

Principalul obiectiv al serii a fost prezentarea proiectului „Familia fericită”. Acest proiect a dezvăluit calitățile sau principiile inerente a unei familii fericite. În acea seară, pastorul local, Oleg Popesсul, a vorbit despre următoarele calități ale unei familii fericite: politețe, loialitate, respect, comunicare, iertare, dragoste și spiritualitate.

Banerele care înfățișează toate principiile unei familii fericite, cu o scurtă descriere, au fost prezentate pe scenă pentru claritate. Pastorul s-a oprit la fiecare baner și a vorbit despre importanța unuia sau a altui principiu.

 În timpul programului, a fost posibil de a lucra la mese și de a discuta subiecte actuale legate de principiile prezentate. Desigur, seara nu a fost lipsită de delicii.

 Între explicația informațiilor despre principii, a fost un discurs al copiilor și adulților, în care au vorbit și au cântat despre importanța familiei, respectul față de bunici, precum și despre atitudinea față de părinți, încheind discursurile lor cu tema „Dragostea lui Dumnezeu”.

 În această seară, toată lumea a reușit să ia ceva pentru ei înșiși, deoarece nu era vorba doar de relația dintre soț și soție, ci și de relația copiilor cu părinții, părinții cu copii și multe altele, despre relațiile de familie.

Suntem convinși că astfel de programe vor avea succes, mai ales în anul familiei, pe teritoriul în care se află comunitatea locală și ne-am înțeles că astfel de evenimente vor avea loc mai des.

Pastorul bisericii AZȘ or. Tiraspol, Popescul Oleg

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.