Program de evanghelizare în orașul Edineţ

Știri Tuesday, 27 February 2024

În perioada de 17 – 24 februarie 2024, în biserica AZȘ din Edineț, a avut loc programul de evanghelizare cu tematica „Biblia – doar Biblia”. Programul a fost condus de pastorul Vasile Garasciuc care a prezentat subiectele  actuale – „În ce fel de lume trăim? Ce se întâmplă cu oamenii după moarte? Cine a schimbat poruncile lui Dumnezeu? Ce împărăție va veni după?”  și alte adevăruri care sunt foarte importante pentru noi.

La începutul fiecărei seri, am primit sfaturi valoroase cu privire la problemele familiale pe care ni le-a prezentat Galina Garasciuc, conducătorul Departamentului Familie din cadrul UBM (Uniunii Bisericilor din Moldova) – „Cum să nu fim singuri în societate, ce fel de relații ar trebui să existe între soți, sau între nepoți și bunici, sau între copii și părinți” etc.

Pastorul local – Serghei Tarlev – a fost organizatorul programului. În pregătirea programului, biserica s-a rugat intens și toată lumea s-a implicat dăruind invitații.

În fiecare zi, la program au participat 7-9 invitați pe care toată lumea s-a bucurat să-i vadă. În fiecare seară, Dumnezeu a fost glorificat prin cântece și melodii instrumentale. În lucrarea de evanghelizare un mare suport au adus frații și surorile din comunitățile: Cuconești, Brătușeni, Pociumbeni și Cupcini.

Sperăm ca prin acest program oamenii să-L cunoască pe Dumnezeu și să facă alegerea personală datorită căreia mai multe suflete se vor alătura celor mântuiți.

Conducătorul Departamentului Comunicare al bisericii AZȘ din or. Edineț, Novac Galina

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.