Programul de evanghelizare «Pacea la care visezi"

Știri Monday, 19 February 2024

În perioada de 02-11 februarie 2024, în or. Basarabeasca a avut loc un program de evanghelizare și sănătate cu genericul  „Pacea la care visezi”. Programul a constat din mai multe părți:

  1. Timp de 4 zile, la ora 10:00, au avut loc întâlniri de evanghelizare la fabrica de confecții pentru muncitorii fabricii (aproximativ 70 de persoane). În fiecare dimineață se cântau cântări creștine și erau abordate subiecte spirituale actuale.
  2. Timp de 4 zile, între orele 11:00 – 14:00, au avut loc întâlniri de sănătate, în cadrul cărora vizitatorii au primit: consultarea unui chirurg, consultarea unui ginecolog, determinarea vârstei biologice, cântărirea, determinarea procentului de grăsime, măsurarea glicemiei, măsurarea tensiunii arteriale, recomandări pentru îmbunătățirea sănătății, masajul zonei gulerului, terapia cu parafină pentru mâini, recomandări ale unui antrenor pentru păstrarea sănătății, articulațiilor și coloanei vertebrale, o expoziție de sănătate.

      3. În fiecare seară, la ora 18:00, pastorul Alexeenco V.  a predicat  pe diverse teme: un remediu garantat pentru depresie, relații sănătoase            între părinți și copii, cum răspunde Dumnezeu la rugăciune, ce este păcatul și cum ne afectează el viața.

În timpul acestor întâlniri,  Domnul a fost lăudat prin cântări creștine de către membrii locali și oaspeți.

În paralel cu programul spiritual, a avut loc o școală biblică de vacanță pentru copii. Programul a inclus: ateliere, jocuri, povestiri fascinante, divertisment, delicii, curs de gătit etc. Evenimentul care a „încununat opera” a fost botezul unei tinere fete care l-a acceptat pe Hristos ca Mântuitor personal. În ultima zi, a avut loc un concert muzical prezentat de familia Vișnea.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru posibilitatea de a proclama  dragostea lui Dumnezeu, precum și pentru toți cei care au participat la programul nostru.

Conducătorul Departamentului Comunicare al bisericii AZȘ din or. Basarabeasca, Diacov Alexandru

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.