Vizita clubului Exploratori și a clubului aventurieri «Samson» la azilul pentru animale fără adăpost

Știri Wednesday, 24 January 2024

Pe data de 21.01. 2024, membrii clubului Exploratori și aventurieri «Samson» din or. Dnestrovsc au vizitat un azil pentru animale fără adăpost din or. Benderi, pentru a ajuta animalele aflate în nevoie. Nu au venit cu mâinile goale-au adunat împreună cutii de carton și haine calde vechi.

 De asemenea, au fost achiziționate medicamente (antibiotice), verde de briliant, bandaje, vată de bumbac, mănuși, picături și a fost adus și săpun. Banii donați de membrii Bisericii au fost folosiți pentru a cumpăra alimente. Voluntarii azilului au fost profund recunoscători pentru ajutor, mai ales având în vedere lipsa sprijinului statului, chiar și până-la  întreruperea curentului electric. Munca lor altruistă și îngrijirea animalelor provin din inimile lor bune.

Copiii care i-au însoțit pe adulți în această vizită au fost profund impresionați de ceea ce au văzut. Au pus întrebări despre fiecare câine și pisică, dar li s-a explicat că fiecare animal din adăpost nu are un nume din cauza numărului lor mare. Cu toate acestea, voluntarii își amintesc clar povestea fiecărui animal de companie care a venit la ei. Unele animale au fost duse la adăpost după accidente, altele au fost abandonate de stăpânii lor, iar altele au fost pur și simplu lăsate să moară sub gard.

 Această vizită a fost un exemplu negativ pentru membrii clubului despre modul în care oamenii sunt iresponsabili pentru animalele lor de companie. Au luat decizia de a nu face niciodată același lucru, hotărârea lor a fost fermă și sigură.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru oamenii minunați și buni care slujesc acestor animale din suflet. Este suficient pentru ei ca animalul să le mulțumească.

 Vă invităm să contribuiți la acest minunat act de bunătate și să împărtășiți bunătate în jurul vostru.

Conducătorul Departamentului Comunicare a bisericii AZȘ or. Dnestrovsc, Balan Ana

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.