START SMART

Știri Monday, 15 January 2024

 În perioada de 2-5 ianuarie 2024, în complexul multifuncțional „Adventus” a avut loc tabăra de iarnă a tinerilor  ” START SMART „. 67 de băieți și fete au venit la “Adventus” pentru a începe anul 2024 „inteligent”. După cum se spune: „сum întâlnești Anul Nou, așa și-l vei  petrece.”

 Programul a fost foarte bogat și variat. Ziua se începea cu ora de rugăciune. Apoi urmau  seminare, dar nu în forma lor clasică. Organizatorii le-au conceput în așa fel încât să nu fie plictisitoare și ca participanții să fie implicați cât mai mult în discuție. Subiectele au fost foarte diferite și relevante.

 A fost, de asemenea, timp pentru misiuni de echipă, pentru seminare de interes, unde toată lumea putea participa la un seminar pe care și-l dorește. Sala a fost împărțită în mai multe „locații” unde 5 vorbitori diferiți și-au prezentat subiectele.

 Ziua se încheia cu un serviciu de seară și platforme networking. La aceste platforme tinerii aveau posibilitate de a participa la discuții pe diverse teme, de exemplu: „Creștinul și filmele”, „Limba mea este dușmanul meu”, „Camera de război” etc.

Era o platformă în care fanii muzicii  se puteau uni cu scopul de a cânta, alții voiau doar să facă niște meșteșuguri de Anul Nou și să le cadoneze, iar unii voiau doar să joace jocuri de masă.

Au fost cu adevărat  momente de neuitat care vor rămâne mult timp în memoria tinerilor. Mulțumim Domnului pentru astfel de întâlniri care unesc tinerii și îi pregătesc pentru cer.

Conducătorul Departamentului Tineret în cadrul UBM, Leahu Robert

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.