Condoleanțele Bisericii AZȘ din Moldova

Anunt Sunday, 14 November 2021

Din numele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Moldova, vă aducem la cunoștință cu profund regret că pe 7 noiembrie 2021, dragul nostru frate din România, pastorul pensionar Bidiuс Ioan, a adormit în Domnul.

Fratele Ioan s-a născut în Republica Moldova în satul Alecseevca. Din 1983-1992 a fost președintele conferinței din Moldova. O persoană devotată Domnului, un muncitor neobosit în câmpul lui Dumnezeu, un pastor respectat și grijuliu. O persoană bună la suflet care în anii 1990 a ajutat studenții din Republica Moldova, precum și Biserica AZȘ în general, s-a stins din viață.

Ne exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și prietenilor îndurerați. Fie ca Domnul Însuși să vă mângâie  inimile îndurerate și să vă dea putere să treceți prin aceste clipe grele de durere și pierdere.

Inima îndurerată nu este de acord cu realitatea tristă. Cuvintele de consolare rostite de o persoană nu pot acoperi această durere cauzată de moarte. Dar Dumnezeu ne mângâie prin făgăduința Sa:

 «Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!»  „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (Apocalipsa 14:13).

 

 

Președintele Uniunii de Biserici AZȘ din Moldova,

Leahu ilie

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.