Comunicat

Anunt Thursday, 8 July 2021

Prin prezenta, informăm întreaga societate Adventistă că în data de 12 Iunie 2021, la adunarea administrativă a comunității din localitatea „Basarabeasca” RM, a fost luată decizia retragerii calității de membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a lui Orășanu Andrei, conform capitolului 7, „Disciplina în Biserică”, subcapitolul “Motivul pentru care membrii pot fi puși sub disciplină”, punctele: 1, 10, 11, paginile 70-71, din „Manualul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea”. Conferința Generală – ed. a 11-a, rev. – Pantelimon: Viată şi Sănătate, 2016 ISBN 978-973-101-985-7

  • 1 „Pierderea (negarea) credinței în principiile fundamentale ale Evangheliei şi in doctrinele de bază ale Bisericii sau promovarea altor doctrine contrare celor de mai sus;”
  • 10 „Aderarea sau participarea la o mișcare sau organizație care produce divizare şi disidență.”
  • 11 „Refuzul persistent de a recunoaște autoritatea Bisericii legal constituite sau de a se supune ordinii şi disciplinei Bisericii.”

 

Informăm că toate argumentele din ambele părți au fost prezentate în cadrul adunării administrative în cauză.

 

Comitetul Executiv al Cultului Religios Biserica Creștina Adventista de Ziua a Șaptea din RM își exprimă regretul pentru activitatea lui Andrei Orășanu, care a condus la luarea unei astfel de decizii. Facem apel la maturitate spirituală, în speranța de a evita orice fel de speculații.

 

Cu rugăciuni pentru întreaga familie a Bisericii, Comitetul Executiv al Cultului Religios Biserica Creștina Adventista de Ziua a Șaptea din RM.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.