Cartea misionară pentru anul 2018 este gata pentru a fi răspândită

Știri Tuesday, 7 November 2017

Unul dintre factorii care unește poporul advent în lucrarea misionară este obiceiul de a răspândi cartea misionară a anului. În anul 2018 adventiștii din toată lumea vor răspândi cartea „Sub aripile speranței”, tipărită în diferite limbi. Cartea este scrisă de doi autori, Julian Melgosa, psiholog și autor al mai multor cărți, și jurnalistul Mikhelson Borgs, care prezintă mărturii uimitoare ale modului în care speranța îi ajută pe cei dezamăgiți să se elibereze de această stare și le transformă viața.

Oferind această carte prietenilor dumneavoastră, rudelor, cunoscuților și celor pe care nu îi cunoașteți îi veți ajuta să înțeleagă modul în care trebuie să reacționeze în fața sentimentului de vinovăție care usucă oasele, cum să se elibereze de vicii și cum să nu fie copleșit de mulțimea responsabilităților, cum să nu ajungă robi ai mâniei și urii ci să aibă pace în suflet într-o lume agitată.

Pe teritoriul Diviziunii Euro-Asia a devenit tradiție răspândirea cărții misionare pentru copii. În acest an cartea aleasă pentru a fi răspândită este „O călătorie în lumea secretelor”, scrisă de Olga Bokovoi.

Ellen White scria: „Dumnezeu așteaptă o slujire personală din partea celor asupra cărora a pus însărcinarea de a vesti adevărul prezent” (Mărturii, vol. 7, pag. 30).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.