Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Cuconeștii Noi a serbat secerișul printr-un program inedit

Știri Monday, 6 November 2017

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, în biserica adventistă din satul Cuconeștii Noi, r. Edineț, sărbătoarea roadelor a fost serbată într-un mod special și solemn. Începând cu scena frumos amenajată, continuând cu programul bogat în cântări și poezii de laudă, mulțumire, chemare la pocăință, și încheindu-se cu masa frățească plină de bucate gustoase pregătite cu mare drag de surorile din biserică, putem cu siguranță să spunem că adventiștii din această biserică au avut un Sabat cu adevărat binecuvântat.

Merită să menționăm faptul că la acest eveniment sala bisericii a fost plină de oameni dornici de a participa la acest program. În așa fel, la serbare au participat numeroși oaspeți, care s-au arătat mulțumiți de prezența la eveniment și au apreciat tot ceea ce au văzut și au auzit.

Un punct important a programului l-a constituit hrana spirituală. Cu un mesaj special a venit pastorul Becciu Stanislav, care i-a îndemnat pe oameni să analizeze roada spirituală și modul în care biserica de astăzi își îndeplinește misiunea pe care a lăsat-o Mântuitorul pe umerii ei.

La sfârșitul programului, după masa frățească,  diaconii și diaconesele s-au organizat în grupe și au mers cu un proiect social prin sat, ducând mâncare caldă celor care sunt bolnavi sau în etate.

Biserica adventistă din Cuconeștii Noi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările și posibilitățile date de El  de a sluji societății.

Sîngereanu Denis, Departamentul Informații al Bisericii AZȘ din Cuconeștii Noi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.