Sărbătoarea secerișului a unit biserica Adelaida în proslăvărea lui Dumnezeu

Știri Monday, 30 October 2017

„Toamnele, în  Moldova toamnele…”, mereu au fost surse de inspiraţie, şi nu în zadar. Prin bogăţia şi coloritul ei, toamna ne-a asediat  şi de data aceasta plaiul.

Cu acest prilej în Biserica N7 „Adelaida” din Chişinău în sabatul din 16 septembrie, au răsunat cîntări şi poiezii de laudă şi recunoştinţă la adresa Bunului Dumnezeu care a umplut pămîntul nostru de aceste minunate binecuvîntări.  Mulţumiri au fost aduse  şi pentru roadele spirituale, ce au fost revărsate în acest an peste biserica noastră precum şi peste fiecare membru în parte, cu acest prilej pastorul Iurie Duca a înălţat o rugăciune deosebită  prin care a mulţumit şi a cerut binecuvîntarea Domnului în continuare.

Pentru a simţi din plin binecuvîntarea toamnei, surorile noastre harnice ca albinuţele au întins o masă plină de bunătăţi spre deliciul şi desfătarea celor prezenţi la sărbătoare.

Şi după cum spune Scriptura „împarte-ţi pîinea cu cel flămînd”  (Is. 58,7) darurile aduse în casa Domnului, au fost duse copiilor de la centrul «Curcubeul Speranței” pentru a le aduce si lor o rază şi un surîs de bucurie.

Dep. infom.  Biserica N7 „Adelaida” Chişinău

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.