Ziua recunoștinței a fost motivul unui serviciu divin deosebit în Rîbnița

Știri Monday, 30 October 2017

Pe data de 14 octombrie în comunitatea din Rîbnița a avut loc sărbătoarea secerișului. Ziua însorită de sabat și sărbătoarea roadelor i-a unit pe gazdele și oaspeții veniți, umplându-le inimile de dragoste.

Or. Rîbnița, Transnistria, 14 octombrie 2017

Fiecare din ei a avut ocazia să aducă în templul lui Dumnezeu câte ceva din darurile care reprezintă binecuvântarea lui  Dumnezeu în anul acesta. Aceste daruri au fost crescute cu dragoste de frați și surori. În acest fel, scena casei de rugăciune și-a schimbat aspectul. Printre cei prezenți la sărbătoare au fost și persoane care pentru prima dată au călcat pragul casei de rugăciune.

Vara a trecut și a venit timpul ultimului strâns al roadei. Recolta îmbelșugată aduce bucurie în inima oamenilor, iar sărbătoarea biblică a Secerișului ne invită să medităm la grija lui Dumnezeu față de poporul Său. Sărbătoarea secerișului s-a început printr-un serviciu divin de mulțumire. Participanții la sărbătoare au adus nu numai darurile din recoltă, ci și câte un buchet de cântări, poezii și experiențe spirituale. La aducerea mulțumirilor au participat atât copiii cât și cei maturi. În mod deosebit inimile celor prezenți a fost atinsă de imnul „Doamne, ai făcut atâtea pentru noi”

Sărbătoarea Secerișului a devenit un timp plăcut în comuniunea credincioșilor și în recunoștință față de Dumnezeu. La încheierea serviciului toți cei prezenți erau mulțumiți, iar fețele lor radiau de bucurie.

Departamentul informații, comunitatea din Rîbnița

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.