Adventiștii din Iargara au organizat o acțiune de binefacere pentru persoanele cu dizabilități

Știri Tuesday, 6 June 2017

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a organizat o acțiune de binefacere pentru persoanele cu dizabilități, în cadrul proiectului pentru copii. Comunitatea locală a manifestat dărnicie și o mare dorință de a-i ajuta pe cei în nevoie.

Or. Iargara, Moldova, mai 2017

Duminică după-amiază, pastorul bisericii, Gudumac Igor, împreună cu voluntari și copiii care frecventează clubul „Exploratori”, au adus la îndeplinire un proiect pentru care s-au pregătit multă vreme.

De această dată în centrul atenției s-au aflat persoanele cu dizabilități. Prezbiterul și diaconul comunității au ajutat întreaga echipă să ajungă la casele celor în nevoie.

Comunitatea locală și-a unit forțele oferind produse alimentare (ulei, cașă, legume și fructe). Au fost pregătite pachete speciale cu produse alimentare. Pentru că au fost satisfăcuți de acest proiect, participanții au hotărât să continue acțiunea de binefacere și în week-endul următor. Toți beneficiarii au primit, pe lângă produsele alimentare, și mâncare spirituală, de care are nevoie orice om. Fețele primitorilor străluceau de fericire. Această zi a fost într-adevăr o binecuvântare pentru fiecare dintre beneficiari, dar și pentru fiecare dintre noi. Fie ca Domnul să fie lăudat prin această lucrare de slujire.

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.