„Clubul de Sănătate” din or. Tiraspol continuă să se întâlnească cu cititorii ziarului

Știri Tuesday, 6 June 2017

La data de 21 mai, în or. Tiraspol, a avut loc tradiționala întâlnire la „Clubul de Sănătate”. Cititorii revistei «Ваши ключи к здоровью» și toți doritorii au putut participa la seminarul pregătit de specialiști în domeniul alimentației sănătoase.
Or. Tiraspol, Transnistria, iunie 2017

De obicei la „Clubul de Sănătate” este o atmosferă prietenească. În timpul discuției fiecare participant poate să pună orice fel de întrebare și să primească răspuns. Vizitatorii permanenți împărtășesc opiniile lor cu prietenii și cu cei cunoscuți.
Oaspeții noștri au primit multe informații despre cum să te bucuri din plin de tinerețe și despre cum să recapeți sănătatea în anii senectuții. La lecțiile de gătit au fost pregătite diferite feluri de mâncare pe care mai apoi cei prezenți le-au gustat. Magazinul «Едемский Сад» a prezentat produse pentru o alimentație sănătoasă. Mulți dintre cei prezenți au fost atrași de mâncarea sănătoasă, pregătită din alimente simple, și au fost uimiți de faptul că se poate umple o masă de sărbătoare foarte gustoasă fără a folosi carne, mezeluri, pește. În mod deosebit vizitatorii au fost interesați de băuturile sănătoase, din legume și fructe, care vor apărea în curând, prin harul lui Dumnezeu, pe mesele noastre. Mai mult de 23 de persoane au manifestat dorința de a asculta materiale despre un stil de viață sănătos și de a procura cărți de sănătate.
Vizitatorii expoziției au menționat faptul că au aflat foarte multe lucruri noi. A fost efectuat un sondaj pentru a se vedea care sunt temele de interes. Au fost prezentate meniuri din bucătăria vegetariană. Toți cei care au dorit au putut să guste din mâncărurile preparate și să își noteze rețetele. Fiecare participant a primit o invitație specială la clubul de sănătate.
Un interes deosebit a manifesta grupul persoanelor cu deficiențe auditive. Acum ei sunt participanți permanenți ai clubului de sănătate și îi invită și pe prietenii și cunoscuții lor la toate programele de sănătate. Soțiile îi uimesc pe soți cu felurile de mâncare noi și gustoase și ei vin pentru a vedea cine le-a învățat să gătească astfel de bucate. Noi suntem foarte bucuroși pentru că oamenii încep să se gândească la nevoia de a avea un stil de viață sănătos.
S-a dovedit faptul că nu este așa de greu să fii sănătos, atâta timp cât știi să faci aceasta în mod corect.
Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.