Adventiștii din Ungheni au răspuns nevoii micuței Dina și a mamei sale, organizând un concert de caritate

Predici și articole Thursday, 4 May 2017

Pe data de 22 aprilie în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Ungheni a avut loc concertul de caritate „Curcubeul speranței”. Cei invitați  au fost surprinși de sala frumos decorată, de expoziția desenelor copiilor, de copiii și maturii îmbrăcați frumos, care s-au pregătit temeinic pentru concert.

Or. Ungheni, Moldova, aprilie 2017

Concertul de caritate a fost deschis de pastorul comunității locale Valentin Pirojoc, care a relatat despre scopul acestui concert. El a zis: „Tot ce se va petrece aici va fi pentru slava lui Dumnezeu”. Invitații au ascultat cu interes piesele și cântările participanților, dintre care în mod deosebit s-au remarcat copiii.

Și nu este întâmplător: acest concert de caritate a fost organizat pentru a ajuta fetița Dina din Sineștii Vechi, raionul Ungheni. Ochii tuturor exprimau emoții profunde când priveau pe ecran pe Dina și pe mama ei.

N-a fost nimeni indiferent în acea sală, deoarece nu poți sta nepăsător când faci cunoștință cu situația ei. Acest lucru a fost cel mai evident când a luat cuvântul Constantin Potlog, directorul adjunct al Direcției ocrotirii familiei și a copilului, care a descris starea în care se află familiile defavorizate de pe teritoriul raionului.

El a mulțumit pentru invitație, pentru concertul calitativ, unde a văzut multe fețe pline de bucurie, și a promis că mijloacele adunate vor fi direcționate nemijlocit familiei Dinei.

Rezultatul mărinimiei celor invitați a totalizat 3105 lei și 50 euro.

Din sală ieșeau oameni plini de bucurie, pentru că în mod practic au avut parte de atingerea realităților cerești. Iar afară îi așteptau cadouri și mâncăruri gustoase, preparate de copii în timpul școlii de vacanță. Fiecare oaspete a primit câte o carte „Istoria mântuirii”.

Acest concert a avut succes numai cu ajutorul lui Dumnezeu. Iar printre organizatori îi putem menționa pe liderii slujirii copiilor, slujirii muzicale și slujirii de binefacere.

Departamentul informații al comunității.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.