DURATA VIEȚII DEPINDE DE ATITUDINEA PE CARE O AI

Predici și articole Thursday, 22 December 2016

 

Durata vieții unui om depinde de un șir de factori sociali foarte importanți dar și de dorința lui personală de a trăi veșnic.

După cum s-a observat, cei care au primit viitorul cu optimism au avut o viață mai lungă decât cei de aceeași vârstă care au avut o gândire negativistă. Experimentele savanților nu au făcut decât să confirme o teorie cunoscută de mult timp. Pentru a o demonstra, specialiștii au analizat datele personale de la sute de mii de persoane, punând accentul pe atitudinea pe care aceștia o aveau despre bătrânețe.

s-a dovedit faptul că pesimismul, nu doar că a întunecat culorile strălucitoare ale vieții, dar a și scurtat durata ei. Cel mai des au fost întâlniți oamenii care se temeau să nu moară de vreo boală gravă, le era frică să nu ajungă fără posibilități materiale, iar femeile, de exemplu, erau foarte îngrijorate de pierderea frumuseții.

În concluzie, oamenii cu astfel de atitudine se îmbolnăvesc mai des și au fost diagnosticați cu probleme de ordin psihologic. O tendință diametral opusă s-a observat la cei care priveau liniștiți la anii de bătrânețe.

ProChurch.info

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.