Savanții au demonstrat: nu este posibil să te naști gay

Valori Tuesday, 9 February 2016

Oamenii de știinta de la Universitatea din California, prezenți la o conferință a Societății Americane de Genetică Umană, au arătat că tendințele homosexuale apar sub influența unor factori externi, raportează 316 NEWS.

Homosexualitatea – nu este o boală congenitală sau o anomalie fizică. Aceasta este concluzia prezentată de cerectători: „Ereditatea și dereglările  geneticii umane cu privire la tendințele sexuale nu au efect asupra acestui aspect ”.

Echipa UCLA a efectuat un experiment, la care au participat 47 de perechi de gemeni. Având în vedere identitatea lor genetică, cercetătorii au dorit să urmărească daca tendințele homosexuale ale unuia dintre frați sunt resimțite și la celălalt frate. Ceea ce au descoperit este că,  aceste manifestări nu au fost mai mari de 20%.

Al doilea experiment a fost realizat de sociologii britanici a Centrului de Cercetare – YouGov. Studiul a fost realizat pe un număr 1632 de britanici și a arătat că 89% au orientare tradițională, 6% – homosexuali, 2% au recunoscut că sunt bisexuale, 1% nu s-au putut decide, iar 3% au refuzat să comunice. Când sociologii au repartizat persoanele participante la experiment,   pe grupe de vârstă, brusc rezultatul a devenit clar:  cu cât grupa de vârstă era mai mică, cu atât numărul subiecților cu tendințe homosexuale era mai mare. Și cu cât vîrsta grupului era mai mare cu atât numărul heterosexualilor era mai crescut.

Discuția despre „oamenii deosebiți” – este de fapt spălarea creierului. În ultimele decenii așa-numită „mafie gay” a început să ducă o propagandă intensă despre normalitatea homosexualității  până într-acolo încât au ridicat-o la rang exclusivist  și elitist,  câștigând  astfel teren în rândul tinerilor.

Sursa : prochurch.info

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.