La Vulcănești a fost dat startul unui maraton al rugăciunii înainte de începerea programului „Există speranță!”

Știri Thursday, 14 February 2019

Chiar înainte ca Moisei Ostrovski să prezinte programul „Există speranță”, la Vulcănești a început maratonul rugăciunii.

Membrii comitetelor celor două comunități din or. Vulcănești au propus ca în perioada 14 ianuarie – 23 februarie să aibă loc 40 de zile de rugăciune în care să fie cerută revărsarea Duhul Sfânt și redeșteptarea personală a membrilor bisericii. În fiecare seară credincioșii celor două comunități s-au adunat pentru a se ruga și pentru a studia cartea „BOTEZUL CU DUHUL SFÂNT ȘI RUGĂCIUNE”, scrisă de Denis Smith.

Cei prezenți s-au rugat pentru ei înșiși, pentru familiile lor, pentru prieteni, cunoscuți, pentru rezolvarea problemelor și au văzut cum Dumnezeu i-a ajutat și a răspuns rugăciunilor. În fiecare seară au putut fi auzite experiențe frumoase cu Dumnezeu. De asemenea credincioșii s-au rugat și pentru cei care au fost invitați la întâlnirile de evanghelizare cerând ca Dumnezeu să facă minuni în viața prietenilor lor, să îi elibereze de obiceiurile nesănătoase și de dependențe.

„Mă bucur pentru membrii bisericii care vin la aceste întâlniri și simt de fiecare dată prezența lui Dumnezeu în viața noastră care ne transformă. A apărut o dorință mai mare de a-I sluji Lui” – spune pastorul bisericii, Vitalie Banul.

„Văd cum în urma acestor întâlniri de rugăciune sufletul mi se eliberează cu fiecare zi tot mai mult de gândurile păcătoase și de toate planurile care nu sunt după voia lui Dumnezeu. Aceste întâlniri ne demonstrează cât de mult se poate schimba viața noastră dacă prețuim rugăciunea și influența Duhului Sfânt”, ne-a împărtășit prezbiterul bisericii, Gondiu Mihail.

„Se simte faptul că membrii bisericii vor să experimenteze influența, transformarea și botezul cu Duhul Sfânt. Cred că Dumnezeu ne va binecuvânta în conformitate cu hotărârile și dorințele noastre. Vom putea trăi acele experiențe pe care le-au avut mulți alții după ce au organizat maratonul rugăciunii. Aceasta este speranța mea”, spune diaconul bisericii, Caraian Vasile.

Organizatorii întâlnirilor Îi sunt recunoscători lui Dumnezeu pentru oportunitățile ce li se oferă și cred că slujirea lor va avea o influență bună asupra locuitorilor orașului.

Departamentul Informații al comunități, Bordei Gheorghe

    1 comments

  • | Thursday, 11 February 2021 at 16:15

    Si in biserica noastra am inceput acest proiect dar ne lipsesc cateva capitole din cartes cu acrlas nume de Dennis Smith. Ar putea cineva sa ne spuna cum au obtinut cartea completa sau daca o au ar putea sa ne trimita si nous capetolele de la 17 la 24?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.