Serviciul Divin, Biserica Adventista de Ziua a Saptea, Moldova 11.07.2020

Anunt Friday, 10 July 2020

Vă invităm din suflet la Serviciul Divin On-line al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Moldova

Program:

1. Școala de Sabat: Puterea mărturiei personale.
Studiul doi ne spune care este Puterea mărturiei personale. Există o putere deosebită în relatarea experienței personale. Când inima este încălzită de dragostea lui Hristos și suntem schimbați prin harul Său, avem ceva semnificativ de spus despre El. Un lucru este să povestim ce a făcut Isus pentru altcineva și cu totul altceva este să spunem ce a făcut El pentru noi, în mod personal.
E dificil să aduci argumente contra experienței personale. Oamenii pot să îți comenteze credința, felul în care interpretezi un text sau chiar și să ia în râs religia, în general. Însă, când cineva poate spune: „Cândva eram fără speranță și acum am speranță; eram copleșit de vină, dar acum simt pace; nu aveam niciun rost în viață, dar acum am un scop”, chiar și cei sceptici simt impactul puterii Evangheliei.

Moderator: pastor Ilie Vîlcu,
Invitați: pastorii Mămăligă Ion și Vîlcu Nicolae.

2. Predica: Duca Iurie / Rugăciunea ta pe care tu nu o cunoști.

Cel mai căutat cuvânt pe internet este cuvântul Rugăciune. Oamenii doresc să cunoască despre rugăciune, doresc să învețe să se roage, ei roagă pe alții să se roage pentru ei. Cât de mult ne rugăm? Ne rugăm și mulți spun că nici nu știu dacă rugăciunea lor este ascultată. Pastorul Iurie Duca vorbește despre rugăciune. Dar va vorbi altfel decât cum suntem noi obișnuiți să vorbim. Deaceea titlul meditației este „Rugăciunea ta pe care tu nu o cunoști”. Adesea vorbim și cerem fără ca să ne dăm seama despre aceasta. Cuvintele rostite se materializează.

#ȘcoaladeSabat #ServiciuDivin #Orapredicii #Adventiștii

Pagina noastră pe facebook: https://www.facebook.com/hopetvmoldova/

 

„Adventiștii din Moldova https://invite.viber.com/?g2=AQAW1maA…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.