La Tiraspol zeci de copii au participat la școala biblică de vacanță

Știri Thursday, 16 January 2020

Procesul de pregătire a presupus multe motive de îngrijorare și rugăciuni pentru a primi binecuvântarea lui Dumnezeu și călăuzirea Sa.

Casa de rugăciune din Tiraspol a fost pentru cinci zile – de pe 5 până pe 9 ianuarie – plină de glasurile vesele și de sunetele copiilor. Pentru cinci zile ei au studiat viața apostolului Pavel, care a fost numit mai înainte Saul, și despre călătoriile lui. În fiecare zi copiii au cântat imnuri creștine, au studiat lecții biblice și și-au dezvoltat creativitatea.

Primele două teme au purtat titlul: Domnul Isus, Dumnezeul nostru și Izbăvitorul. Copiii au aflat că Dumnezeu are puterea de a schimba viața oricui.

În ziua a treia copiii au aflat că Îl pot slăvi pe Dumnezeu chiar și atunci când întâlnesc greutăți și probleme.

În a patra și a cincea zi au aflat că fiecare poate face bine oamenilor, prezentând în practică exemplul lui Hristos.

Fiecare copil a confecționat o cărticică denumită „Cărțulia fără cuvinte”, care să îi reamintească despre planul mântuirii. Inima copiilor a fost atinsă de taina Golgotei, acolo unde Isus Hristos a murit pentru noi.

În ciuda îngrijorărilor apărute pe parcursul întâlnirilor, echipa de organizatori din comunitatea Tiraspol a trăit multe emoții pozitive comunicând cu mulți copii unici și interesanți. În cele din urmă toți au fost mulțumiți, părinții au fost recunoscători iar, ceea ce este cel mai important, copiilor le-a plăcut!

Copiilor li s-a prezentat posibilitatea de a fi membri ai clubului „Explorator” și unii dintre ei au spus că doresc acest lucru.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru că am avut posibilitatea să slujim pentru slava Sa și credem că semințele semănate vor aduce rod.

Autorul articolului: Motuzok Nadejda

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.