La Comrat s-a desfășurat programul „Secretele fericirii”

Știri Thursday, 2 January 2020

„Secretele fericirii” – această denumire frumoasă a fost genericul sub care s-a desfășurat campania de evanghelizare de la Comrat, în perioada 23-30 noiembrie 2019, susținută de rectorul Academiei Teologice de la Zaocsky, Protasevici Boris Ghenadievici. Conferințele lui au lăsat impresii și amintiri de neuitat și foarte plăcute în mintea celor care au participat măcar pentru o seară la aceste întâlniri.

Programul a avut loc în sala de festivități a liceului G. Gaidarji din oraș. Înainte de începerea seriei de conferințe, membrii comunității adventiste au avut ocazia extraordinară de a-și invita rudele, prietenii și cunoscuții pentru ca să fie umpluți din punct de vedere spiritual, să audă mesajul de care aveau așa de mare nevoie și să afle secretele fericirii autentice.

În fiecare zi programul a fost presărat cu muzică de calitate, cântece interpretate cu întreaga asistență și poezii. Zi de zi Boris Ghenadievici a împărtășit din propria experiență și din experiențele prietenilor săi istorii neobișnuite. Informația era transmisă atât de simplu, de liber și accesibil că niciunul dintre cei prezenți nu a rămas indiferent. Vizitatorii ascultau cu interes crescut și puneau întrebări.

În fiecare seară vorbitorul făcea apel către cei din sală care au simțit că inima le-a fost atinsă, că nu au rămas indiferenți, că vor să Îl cunoască mai bine pe Isus. Merită să menționăm faptul că în fiecare seară erau mulți cei care răspundeau acestui apel!

Oamenii caută fericirea întreaga viață și se întreabă: „În ce constă secretul fericirii?”, dar mulți nu reușesc să găsească răspuns, în timp ce Domnul nostru poate oferi răspuns oricărei întrebări și ne poate scoate din cele mai grele situații. Vorbitorul a îndreptat atenția și privirea tuturor către Cel care este Izvorul rezolvării problemelor –  Isus Hristos.

Programul a fost pozitiv, consistent și foarte interesant, mintea a fost umplută de înțelepciune, inima de simțăminte calde și sufletul de prezența lui Dumnezeu și toate acestea mulțumită Tatălui nostru. Fiecare a putut să ia pentru sine multe lucruri bune, spirituale, înțelepte și necesare. Unii și-au deschis chiar și inimile pentru a-L primi pe Isus la finalul programului.

Programul ultimei seri s-a desfășurat în incinta Bisericii Adventiste și s-a încheiat cu o masă dulce pentru toți. Nimeni nu voia să plece și să își ia rămas bun de la vorbitorul pe care îl îndrăgiseră.

„Vremea a zburat pe neobservate în compania unui om așa de minunat, de cald, fericit și plin de speranță, dar credem cu tărie și sperăm că el va vizita din nou comunitatea și orașul nostru.” 

„Casele și inimile noastre sunt mereu gata și bucuroase să primească oameni așa de minunați” – spun adventiștii din Comrat.

Membrii bisericii cred că semințele semănate în inimile oamenilor vor răsări și mulți dintre vizitatori vor deveni frații și surorile lor în Hristos.

Kiseeva Ludmila, Conducătorul Departamentului Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.