La Comrat a avut loc serviciul divin dedicat începutului de an școlar

În data de 31 august în comunitatea din Comrat a avut loc serviciul divin de binecuvântare a elevilor, studenților și profesorilor pentru noul an școlar.

Din nou a trecut vara și a sosit timpul să ne adâncim privirile în științe. Pentru unii a răsunat primul sunet, pentru că printre copii erau și elevi de clasa I. Copiii au pregătit un program frumos cu cântece și poezii.

Slavă lui Dumnezeu pentru că El i-a păzit pe parcursul vacanței și cu forțe noi pot începe un nou an de învățământ. Mulți dintre copii poartă încă în minte momentele frumoase din vara care a trecut. Ei au povestit faptul că au adunat amintiri despre timpul petrecut la mare sau în vizită la bunici. Dar amintirile cele mai vii care au rămas în mintea copiilor sunt desigur cele legate de timpul petrecut la Centrul multifuncțional adventist acolo unde a avut loc Congresul exploratorilor, la care au participat 530 de persoane. Mulțumim lui Dumnezeu pentru posibilitatea de a avea astfel de tabere și de a organiza astfel de evenimente în cadrul cărora mulți copii Îl pot cunoaște și lăuda pe Dumnezeu, pot deveni mai buni și își pot face prieteni noi.

La sfârșitul programului toți copiii au primit cadouri din partea comunității care le vor fi de folos pe parcursul anului școlar. Toți frații și surorile au cerut binecuvântarea lui Dumnezeu asupra părinților și asupra copiilor amintindu-și încă o dată de faptul că apropierea tot mai strânsă față de Creator este garanția fericirii și succesului întregii familii.

„Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu toată puterea ta” (Deuteronom 6:5).

Ludmila Kiseeva, Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.