Comunitatea adventistă din Logănești se implică activ în slujire

Știri Wednesday, 18 September 2019

În data de 28 august 2019 s-au împlinit 562 de ani de la întemeierea satului Logănești. Primarul localității a invitat Biserica Adventistă să se implice în organizarea ceremoniei dedicate acestui eveniment. A fost o ocazie foarte bună de a sluji societății. Surorile din comunitate s-au apucat de lucru pentru că ele trebuia să pregătească mâncare pentru toți delegații și nu numai. Și voluntarii au fost serviți cu mâncare sănătoasă dar și toți cei care au venit la sărbătoare. Cei mai mulți au fost impresionați de ciorchinele imens alcătuit din 100 kg de struguri și de tortul colorat cu inscripția „Logănești 562”.

Consătenii au mulțumit pentru cadoul comestibil.

Tot în cadrul sărbătorii amintite a fost organizat marșul antifumat sub deviza „Schimbă o țigară pe o bomboană” și a fost amenajată o expoziție de carte în care au fost prezentate cărți de sănătate, relații de familie și principii de educație. Copiii au fost atrași de Planetariu. Cei care aparțineau familiilor social-vulnerabile au putut vizita Planetariul gratuit.

„Ne place foarte mult să împlinim nevoile societății și să îndreptăm privirea oamenilor spre lucrurile veșnice, netrecătoare. Domnul fie lăudat!”, spun voluntarii Bisericii Adventiste.

Iulia Negru, Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.