Ziua Internațională de rugăciune a femeilor i-a strâns împreună pe adventiștii de la Vulcănești

Știri Tuesday, 26 March 2019

Pentru comunitatea „Betel” acest Sabat a fost unul deosebit. În data de 16 martie s-a sărbătorit Ziua Internațională de rugăciune și slujire a femeilor.

Ele nu cunosc odihnă și pot lucra zile în șir pentru familia lor, pentru cei apropiați și pentru biserică. Tot ele ocupă poziții de răspunde re în biserică și depun toate eforturile pentru a împlini cu cea mai mare responsabilitate slujbele încredințate. Dar cât de des munca lor trece neobservată, deși femeile alcătuiesc cea mai mare parte a membrilor bisericii?!

În această zi, de dimineață și până seara, au răsunat în casa de rugăciune imnuri frumoase, interpretări instrumentale și poezii în care a fost subliniată importanța slujirii femeilor în lucrarea lui Dumnezeu. Copiii, tinerii și cei maturi I-au mulțumit lui Dumnezeu pentru dragostea infinită pe care o are față de noi și pentru că ne-a dăruit surori, mame și bunici minunate. Toate femeile prezente au fost plăcut surprinse să vadă că ceea ce fac ele nu trece neobservat ci este prețuit de copiii și soții lor.

„Dumnezeu a creat femeia pentru a fi un ajutor pentru bărbat dar nu trebuie să uităm faptul că ea este o ființă fragilă care are nevoie la rândul ei de susținere și înțelegere. Femeile trebuie să fie protejate și trebuie să ne rugăm pentru ele” – a fost spus în cuvintele adresate celor prezenți.

Departamentul Informații al comunității, Bordei Gheorghe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.