La Sângereii Noi primăvara a adus reînviorare spirituală

Știri Tuesday, 19 March 2019

Primăvara poate fi comparată cu renașterea. Este un anotimp frumos în care natura și tot ceea ce este în jur se trezește la viață. renașterea oferă întotdeauna puteri noi, idei noi, o reînnoire a spiritului și a puterii. În comunitatea noastră „Primăvara spirituală” a venit pe 2 martie atunci când am simțit chiar din Sabat bucuria părtășiei cu cerul și unii cu alții. În față ne stătea o săptămână întreagă de reînviorare.

În fiecare seară sala a fost arhiplină cu vizitatori din Sângereii Noi și din alte patru localități învecinate. Programul din fiecare seară a fost consistent și foarte interesant iar timpul a trecut pe neobservate. În deschiderea fiecărei seri era interpretat un imn după care ascultam „tableta” de sănătate, o prezentare scurtă dar plină de conținut susținută de Aliona Tarlev.

A fost interesant să aflăm cât sunt de sănătoase pentru organismul nostru produsele care ne sunt accesibile. Participanți au putut auzi modul în care aceste produse pot fi folosite în mod corect pentru a le aduce beneficii maxime. O altă parte la fel de interesantă și de importantă a fost pagina copiilor: copiii au fost sinceri și deschiși și au așteptat cu nerăbdare momentul în care le era prezentată o istorie biblică pe înțelesul lor. Nu putem să nu menționăm faptul că la încheierea istoriei pe copii îi aștepta o surpriză dulce care le dădea mai multă bună dispoziție.

După pagina copiilor urma un concurs la care puteau participa cei prezenți, având posibilitatea de a primi în dar o carte foarte interesantă. Ultima parte a întâlnirii a fost cea mai importantă – prezentarea Cuvântului lui Dumnezeu și a fost susținută de fr. Dorel Galan din România. Atmosfera din fiecare seară a fost caldă și frățească. Cei prezenți alegeau ceea ce era cel mai important pentru ei și mai plin de semnificație.

Seara de 8 martie a fost una specială. Nu putea fi trecut cu vederea rolul femeii în familie și în biserică. Fetele, mamele și bunicile au primit flori și o mică surpriză dulce.

9 martie a fost seara de încheiere. Atmosfera de unitate și reînviorare domnea în încăpere, se simțea faptul că Dumnezeu ne-a apropiat mai mult unii de alții în această săptămână. La sfârșit a fost făcută chemarea de consacrare față de Dumnezeu și mulți au răspuns cu lacrimi în ochi luând hotărârea de a-și preda viața lui Isus. Dumnezeu găsește mii de căi prin care să bată la inima noastră. Să fim atenți pentru a auzi chemarea Lui!

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.