La Orhei trei persoane au încheiat legământ cu Dumnezeu prin botez

Știri Tuesday, 8 January 2019

Ultimul trimestru din anul 2018 a adus clipe pline de bucurie membrilor comunității din Orhei. Trei persoane și-au exprimat dorința de a fi parte a Bisericii mondiale a Adventiștilor de Ziua a Șaptea.

Fiecare dintre cei care s-a botezat a avut propriul drum spre Hristos plin de greutăți. Una dintre femei fusese membră a Bisericii dar renunțase la a mai frecventa serviciile de închinare. Mergând pe drumul greu al vieții a înțeles că este foarte dificil să înaintezi fără Dumnezeu. Gândul că totul este o deșertăciune și că viața trece repede a determinat-o să se îndrepte spre Dumnezeu Cel care o aștepta de atât de mult timp.

Viața unui alt frate care s-a botezat a fost și mai grea. A fost la închisoare și a simțit nevoia iertării divine. A început să caute adevărul și a frecventat cursurile biblice timp de doi ani. Dumnezeu a auzit dorința lui și l-a scăpat din plasa Diavolului.

Invitația pe care pastorul a făcut-o de a-L urma pe Hristos a fost de folos atât pentru noii convertiți cât și pentru cei care de multă vreme Îl urmează. Dumnezeu dorește să avem încredere în El și să Îl urmăm. „Nu durerea, judecata lui Dumnezeu sau pedeapsa ar trebui să ne determine la pocăință ci mila fără margini a lui Dumnezeu!”, a spus pastorul.

Isus a spus: „Cine va crede și se va boteza, va fi mântuit!” (Mc. 16:16).

Departamentul Informații al comunității

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.