ZIUA ROADEI LA HÎNCEȘTI

Știri Thursday, 8 November 2018

Într-un Sabat luminos și călduros din luna octombrie 2018 BAZȘ Hîncești a serbat Ziua Roadei. Motivul serbării este bucuria recoltării unor roade frumoase într-un an care nu a fost cel mai ploios și prielnic pentru roade.

Este o dovadă în plus că poți să semeni și să îngrijești de recolte, dar succesul și rezultatul cel așteptat de toți depinde în exclusivitate de bunăvoința și generozitatea lui Dumnezeu.

Pentru cei de la Hîncești Dumnezeu a fost generos și plin de binecuvântări, a făcut ca să plouă cu roade frumoase și gustoase. De fapt ce să ne mai dorim în plus dacă este hambarul plin?

Noi ne mai dorim ca în afară de roade bogate și belșug să avem și multe roade spirituale, să avem pace în suflet și împlinire. Iar pentru aceasta este nevoie de multă rugăciune și apropiere de Domnul nostru Isus Hristos. Doar lipindu-te de Domnul poți transpune în viața ta caracterul lui Isus Hristos.

La sărbătoarea hînceștenilor au fost și mulți oaspeți, care s-au bucurat alături de noi și au gustat din cele mai alese roade. Ne-au onorat cu prezența grupul de orbi, care au adus laudă lui Dumnezeu prin mai multe cântări. Totodată numele Domnului a fost lăudat  prin poezii, cântări și scenete de copiii și tineretul bisericii. Numai Lui îi datorăm tot ceea ce avem.

În cele din urmă, ca să fie ziua desăvârșită a fost întinsă o masă de părtășie unde de la mic la mare au putut aprecia bucatele alese pregătite de surorile noastre.

Frumoase și gustoase a creat Domnul fructele și legumele pe meleagurile Moldovei. Nu știm cum este în alte părți, dar la Hîncești ele sunt cu totul deosebite!

Mare și Bun este Domnul!

El are grijă de toți și de toate! Cine se încrede în El nu va duce lipsă de nimic!!!

Departamentul Informații al BAZȘ Hîncești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.