Plouă din cer cu binecuvîntare pentru Camelia și Carolina

Știri Thursday, 8 November 2018

Isus a chemat la El un copilaș, l-a pus în mijlocul lor și le-a zis ,,Adevărat vă spun dacă nu vă veți întoarce la Dumnezeu și nu vă veți face ca niște copilași, cu niciun chip nu veți intra în Împărăția cerurilor. De aceea, oricine se va smeri ca acest copilaș, va fi cel mai mare în Împărăția cerurilor.

Matei 18 : 2-4

Există locuri în inima despre care nici măcar nu știi că există pînă cînd nu iubești un copil” , spunea Anne Lamott. Copiii sunt cei care ne demonstrează în fiecare zi că frumusețea este în simplitate și că dragostea se dăruiește necondiționat. Astăzi 27.10.2018, în Biserica Adventistă din Corjeuți a avut loc o sărbătoare deosebită, familiile Ursu și Gaitur au adus fetițele lor pentru a primi binecuvîntarea din partea Celui care a zis ,, Lăsați copilașii să vină la Mine…”. Momentul solemn al binecuvîntării a fost oficiat de pastorul Perciun Oleg.

Programul desfășurat a conturat importanța familiei, responsabilitatea părinților și bisericii în susținerea și educarea copilașilor aduși în fața lui Dumnezeu. Copiii sunt moștenirea Domnului, iar noi suntem răspunzători în fața Lui de felul cum administrăm ceea ce este proprietatea Sa… Cu  iubire, credință și rugăciune, părinții trebuie să lucreze pentru familiile lor, pînă în clipa cînd, cu bucurie, pot veni înaintea Domnului  spunînd: „Iată, eu si copiii pe care mi i-ai dat .” Prima zi de viață, primul zîmbet, primii pași, sunt evenimente de o importanță deosebită, tocmai din această cauză înainte de clipa solemnă a binecuvîntării au fost prezentate mici biografii a Carolinei și Cameliei conținînd atît acestea cît și alte momente speciale.

Pastorul local Perciun Oleg, a accentuat prin predica sa că familia este prima școală a copilului , iar exemplul tatălui și a mamei va rămîne pentru multă vreme pecetluit în inima copilului. Temelia celor mai nobile calități ca curajul, cinstea, răbdarea se pune în cadrul familiei, dar nu numai copiii au nevoie de părinți, părinții prin grija și afecțiunea  manifestată față de copilașii lor devin mai înțelegători și își dezvoltă cele mai nobile trăsături de caracter.

Masa de părtășie a încheiat ziua de sărbătoare, Dumnezeu să fie lăudat pentru acești copilași și ocazia de ne bucura în această zi împreună cu frații și oaspeții prezenți la sărbătoare.

Departamentul Informații

s. Corjeuți, r-n. Briceni

Ursu Roman, Groza Valeria

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.