Prin activitatea voluntarilor adventiști au fost ajutate 140 de persoane nevoiașe la Florești

Știri Wednesday, 25 July 2018

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din or. Florești slujește dezinteresat persoanelor cu posibilități limitate. Ceea ce face ca acest program să fie special este faptul că oferă sprijin celor care au grijă de cei invalizi.

Așa se face că din decembrie 2017 și până în prezent au fost ajutate 140 de familii.

Comunicarea și prietenia îi ajută pe cei care își duc existența între patru pereți să simtă că cineva are nevoie de ei. Ne bucurăm de faptul că oamenii sunt interesați și de domeniul spiritual, nu doar de beneficiile materiale. Faptul că intră în contact cu Biblia renaște speranța în inimile multor suferinzi.

Experiențele acestor oameni îi inspiră pe voluntari.

Una dintre mămici ne-a spus când i se înmâna pachetul: „am reușit să ieșim din iarnă mulțumită pachetului de la dumneavoastră și susținerii pe care ne-o oferiți”. O altă experiență – un tânăr invalid de gradul I, care a fost vizitat și căruia i-au fost cântate câteva imnuri creștine a spus: „mă simt de parcă aș fi auzit voci de îngeri”.

Deschiderea cu care oamenii primesc ajutorul oferit îi inspiră pe voluntari. Organizatorii proiectului cred că fiecare persoană căruia i s-a oferit ajutor își va deschide inima și casa și pentru Dumnezeu.

Departamentul Informații al UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.