Adventiștii din Florești continuă să facă bine

Știri Tuesday, 24 July 2018

Proiectul „Oferă un bine” este implementat de doi ani. În data de 8 iulie 2018, în or. Florești s-a desfășurat încă o întâlnire cu persoanele care oferă îngrijire persoanelor imobilizate, în cadrul proiectului bianual care implică acțiuni social-evanghelistice. Ceea ce fac aceste persoane este o activitate grea care trece neobservată de cele mai multe ori. Adventiștii din Florești au început să organizeze astfel de acțiuni o dată la două luni începând din 25 decembrie 2017. La întâlniri participă mai mult de 70 de persoane.

Scopul lor este acela de a oferi asistență materială și spirituală persoanelor implicate în slujirea invalizilor. Ajutorul material constă în a oferi strictul necesar bolnavilor: detergent de rufe, săpun, pampers, produse alimentare etc.

Trebuie să menționăm faptul că aceste mijloace materiale nu pot fi păstrate mult timp, însă susținerea morală este cea mai importantă. Cuvintele bune și manifestarea compasiunii sunt lucrurile de care au cea mai mare nevoie cei care îngrijesc de persoanele imobilizate.

Imnurile creștine și cuvintele din Biblie îi ajută să își recapete speranța și să meargă înainte. Programul mai include și un seminar de sănătate, istoriile de viață ale oaspeților, dialog cu sala, rugăciune pentru cei bolnavi.

Autorul articolului, pastorul comunității, Sajin Valeri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.