Biserica Adventistă din Criuleni a realizat un proiect sub denumirea “Orășelul Copiilor”

Știri Thursday, 7 June 2018

Adunând curaj și putere de voință, voluntarii au ieșit în centrul orașului bine pregătiți și cu o dispoziție nemaipomenită!
Au activat pentru copii 6 ateliere: înregistrarea în pașapoarte simbolice, modelarea bomboanelor sănătoase din fructe uscate, confecționarea jucăriilor anti-stres, desen, cântări, origami și jocuri vesele. Copiii au format grupuri și au participat în fiecare atelier cu mare entuziasm primind astfel câte un sticker în pașaport pentru participare. La sfârșit fiecare a fost servit cu cireșe.
“Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva în orașul nostru pentru copiii noștri. E ceva special și deosebit. Sunt încântată!” – spunea unul dintre părinții prezenți la eveniment.
“Ne-am pregătit să bucurăm astăzi până la 50 de copii dar spre uimirea noastră cifra a trecut cu mult de 100”, – a spus unul din organizatori zâmbind.
Proiectul pentru copii s-a continuat încă 5 zile prin “Școala de Vacanță” în parcul orășenesc, unde în fiecare zi au participat în jur de 25 de copii. Programul includea cântări cu mimică, povestirea biblică, învățarea textului de memorat, jocuri, aplicații și gustări dulci.
Atât organizatorii cât și participanții la acest proiect au rămas împliniți și mulțumiți pentru acest timp frumos petrecut împreună, dezvoltând valorile nobile în copii.

Autorul articolului: Mariana Vaiman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.