Cea mai mare biserică din Moldova a sărbătorit 25 de ani de la înființare

Știri Tuesday, 26 December 2017

Pentru marcarea acestui eveniment a fost organizat un serviciu divin special în data de 16 decembrie 2017. La jubileu au fost invitați toți pastorii care au lucrat vreodată în această comunitate. Fiecare dintre ei a rememorat amintirile legate de anii de slujire petrecuți aici și a felicitat din inimă comunitatea. Și conducătorii Uniunii de Biserici din Moldova au rostit cuvinte de felicitare pentru comunitatea „Efes”.

Atmosfera de sărbătoare a fost creată de către corul de tineret al comunității și de către grupul coral „Înger Alb” care L-au lăudat pe Dumnezeu prin cântare. Unii dintre membrii comunității, care își mai amintesc modul în care aceasta a fost întemeiată și s-a dezvoltat, au împărtășit amintirile lor. Și Departamentul Copii s-a implicat. Cei mici au recitat poezii și au cântat cu bucurie pentru Tatăl Ceresc.

Suntem bucuroși de faptul că Dumnezeu susține Biserica Sa și face posibilă creșterea și unitatea ei. Doar cu 25 de ani în urmă biserica a început să fie construită de oameni care erau străini unii pentru alții. Astăzi suntem o mare familie unită. Slavă lui Dumnezeu!

Departamentul Informații al comunității, Guțul Liubovi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.