Timpul marilor schimbări a sosit pentru or. Bălţi

11 (Копировать)

În comunitatea „Maranata”, or. Bălţi, în perioada 13-21 martie, a avut loc programul de evanghelizare sub genericul „Timpul marilor schimbări”. Daniil Reband, moderatorul telecanalului „Nadejda”, seara după seară descoperea ascultătorilor noile laturi ale adevărurilor biblice. Zeci de oaspeţi prezenţi zilnic la program, meditau la schimbările necesare pentru vieţile lor.

Fiecare întîlnire a fost însoţită de piesele muzicale, care serveau drept introducere pentru teme care au fost aşteptate cu nerăbdare de către membrii bisericii capitalei de nord, precum şi de numeroşi oaspeţi. Au fost şi cîntări solo, şi ansambluri, şi compoziţii instrumentale.

Apogeul programului l-a constituit botezul la care 7 persoane şi-au exprimat deschis dorinţa de a-L urma pe Hristos. Mărturisindu-ţi credinţa şi promiţînd să urmeze principiile lui Dumnezeu, 6 surori şi un frate au făcut cel mai important pas, după care urmează principalele schimbări în viaţa lor. După actul botezului pastorul Daniil Reband s-a adresat către cei prezenţi cu un apel de a-şi dedica viaţa lui Dumnezeu, la care au răspun încă patru persoane.

În timpul săptămînii predicatorul nu doar povestea ascultătorilor despre necesitatea marilor schimbări, ci şi discuta cu mulţi membri ai bisericii şi oaspeţi, răspunzînd la numeroasele întrebări. Înainte de ultima întîlnire Daniil Reband a organizat o întîlnire specială pentru tineri, unde într-un cadru neoficial a discutat temele actuale pentru tineri, cautînd împreună cu ei răspunsuri la întrebările care îi frămîntă.

Săptămîna a trecut pe neobservate, însa vor rămîine vii amintirile despre ghidarea lui Dumnezeu şi răspunsuri la rugăciuni pentru desfăşurarea proigramului „Timpul marilor schimbări”. Timpul marilor schimbări deja a sosit. Timpul acesta este acum!

Departamentul comunicaţii UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.