«GÎNDEŞTE ALTFEL!» – AU FOST ÎNDEMNAŢI TINERII DIN MOLDOVA

unnamed (2) (Копировать)

În perioada 15-22 noiembrie   în or. Comrat s-a desfăşurat programul creştin pentru tineret „Gîndeşte altfel!”. Moderatorul programului a fost oaspetele din Rusia, conducătorul Departamentului Tineret a Diviziunii Euro-Asia, Ghenadii Casap.La pregătire pentru program au participat mai mult de 20 de membri – cît a bisericii locale, atît şi a bisericilor din apropiere. A fost un timp special cînd întreaga comunitate din or. Comrat a fost inspirată de a merge prin oraş invitînd oamenii la program.

Oraşul a fost împărţit în 20 de sectoare, fraţii şi surorile noastre mergeau de la casă la casă, la prieteni şi rude, spunînd despre posibilitatea minunată de a veni şi de a asculta despre Dumnezeu. În total au fost repartizate 3000 de invitaţii, 7 afişe au fost amplasate în centrul oraşului, anunţul despre program a fost la radio si TV. Cei mai activi în organizarea programului au fost tinerii şi familiile tinere.

Pastorul bisericii, Nicolae Coltuc, a organizat un cerc de rugăciune, care se ruga înainte de începutul fiecărei prezentări, cerînd de la Domnul ghidarea Lui şi ajutor în desfăşurarea programului.

Programul „Gîndeşte altfel!” a fost un doar un program de evanghelizare pentru invitaţi, a fost şi o posibilitate minunată de a implica comunitatea. Şi acum ca şi continuare, la data de 6 decembrie a început un alt program.

Mulţumiri deosebite pastorului Ghenadii Casap pentru că el, aflîndu-se aici toată săptămîna, ne-a inspirat cu predici, îndrumări şi sfaturi utile. Simţul lui al umorului în fiecare zi ne dădea emoţii pozitive. Ghenadii Casap în fiecare zi vizita două familii din biserică, şi acum şi familiile acestea sunt inspirate de energia lui şi dorinţa de a se împărtăşi cu mesajul despre Dumnezeu.

Departamentul Comunicaţii, com. Comrat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.